Agenten raken gewond bij aanhouding

Twee agenten raakten zaterdagavond 17 juli gewond bij de aanhouding van twee verdachten die betrokken waren bij een drugsdeal.

Rond 21.45 uur werd er in de Utrechtsestraat een overdracht gezien van verdovende middelen. Toen de agenten één van de verdachten probeerde aan te houden, verzette hij zich hevig. Een tweede verdachte viel een agent van achteren aan die daardoor op de grond viel. Doormiddel van het gebruik van pepperspray werd één verdachte aangehouden. De tweede verdachte ging er rennend vandoor.

Bij de achtervolging vorderde een agent een fiets van een maaltijdbezorger. De agent zag dat de verdachte op het Harstenhoekplein een dak op klom en wist hier de verdachte aan te houden. Hierbij verzette de man zich en raakte de tweede agent gewond aan zijn hand. De twee agenten zijn voor behandeling vervoerd naar het ziekenhuis. Bij de verdachten, een 20-jarige uit Den Haag en een 25-jarige uit Alphen aan den Rijn, werden verdovende middelen en een geldbedrag in beslag genomen.

De recherche is op zoek naar getuigen. Bent u getuige geweest van deze drugsdeal of mishandeling van de agenten? Bel met 0800-6070 of via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Bron: De Scheveninger

error: