Beatstad Festival keert éénmalig terug, op strand Scheveningen

Het roemruchte Haagse festival Beatstad keert éénmalig terug. Niet op het Malieveld, waar het van 2005 tot en met 2010 werd gehouden, maar op het strand van Scheveningen.

Op vrijdag 1 september staan de Haagse bands Di-rect, Goldband, Son Mieux en Prins S. en de Geit op podium. Nog niet eerder heeft deze nieuwe generatie aan artiesten gezamenlijk een eigen concert in hun woonplaats Den Haag gegeven. De organisatie biedt inwoners uit regio Haaglanden de exclusieve kans om zich te pre-registreren voor het ‘Haags Kwartiertje’ om zo 15 minuten eerder toegangsbewijzen te kunnen aanschaffen.

De reguliere kaartverkoop start vanaf vrijdag 17 maart om 10.00 uur via www.beatstad.nl. Kaarten zijn te koop voor 55,00 euro plus servicekosten. Beatstad vindt plaats op het strand van Scheveningen, ter hoogte van het Noordelijk Havenhoofd, en is onderdeel van Live on the Beach.

Tekst gaat door onder illustratie.

Haagse trots

“Den Haag is trots op deze artiesten en deze artiesten zijn trots op Den Haag. We hebben altijd al de wens gehad om weer eens een écht Beatstad Festival organiseren. Nu al deze Haagse artiesten bovenaan de nationale hitlijsten pronken. is er geen beter moment dan dit. Deze Haagse bands zijn zeer succesvol en onafhankelijk van elkaar bij eigen concerten goed voor vele tienduizenden bezoekers per jaar. Wij kijken enorm uit naar deze speciale editie”, aldus organisator Arwin Touw.

Bron: Dagblad 070

error: