Diploma-uitreiking met wethouders in ADO-stadion

Op donderdag 15 juli wordt de diploma-uitreiking van Veurs Voorburg en Francois Vatel in het stadion van ADO Den Haag gehouden. De beide onderwijs-wethouders Juliette Bouw (Leidschendam-Voorburg) en Hilbert Bredemeijer (Den Haag) zullen hierbij aanwezig zijn. 

Van 14.00 uur tot 16.00 uur is het de beurt aan de geslaagde leerlingen van de Haagse VMBO-school Francois Vatel om er een feestje van te maken en stil te staan bij dit bijzondere moment. 

Rond 14.30 uur is er donderdag in het ADO Den Haag stadion een speech van wethouder Hilbert Bredemeijer. De 87 leerlingen van Francois Vatel die examen deden, zijn overigens allemaal geslaagd.

Veurs Voorburg 

Rond 19.00 uur is het de beurt aan de 85 VMBO- examenleerlingen van Veurs Voorburg die ook allemaal geslaagd zijn.

Wethouder Juliette Bouw zal voor deze knappe prestatie rond 19.30 voor de leerlingen van Veurs Voorburg haar waardering uitspreken.  

Schooldirecteur Remco Hulsbergen is beretrots op de leerlingen die ondanks corona en veel afstandsonderwijs er in geslaagd zijn hun schoolcarrière in het voortgezet onderwijs succesvol af te sluiten. “Na zo’n jaar, verdienen onze leerlingen zo’n afsluiting”, zegt hij. “We pakken dit jaar extra uit en dat doen we in het ADO stadion. Hierdoor kunnen ook alle vrienden en familieleden bij de uitreiking aanwezig zijn. Er is hiervoor voldoende plaats op de hoofdtribune”.

 

 

 

Bron: Dagblad 070

error: