Eerste exemplaar verzamelalbum ‘Historisch Scheveningen’ uitgereikt

Eerste exemplaar verzamelalbum ‘Historisch Scheveningen’ uitgereikt

Dinsdagmiddag mocht wethouder Anne Mulder het eerste exemplaar van het verzamelalbum ‘Historisch Scheveningen’ in ontvangst nemen uit handen van Tini den Heijer namens de Vrienden van Muzee en Dennis van Menxel, filiaalmanager van Jumbo Scheveningen.

Vanaf woensdag 7 april gaat een nieuwe plaatjesactie van start bij de Jumbo supermarkt aan de Van Bergenstraat. In samenwerking met de Historische en Genealogische Vereniging Scheveningen (HGVS), de Vrienden van Muzee (de Vrienden) en Muzee Scheveningen is het verzamelalbum ‘Historisch Scheveningen’ gemaakt. Het verzamelalbum is gratis verkrijgbaar bij Jumbo Scheveningen. En tot en met 1 juni aanstaande kun je bij de Jumbo aan de Van Bergenstraat de plaatjes sparen om het verzamelalbum compleet te maken.

Na de uitreiking van het eerste exemplaar werden de samenstellers van het plaatjesboek door de Jumbo-filiaalmanager verrast met een gevuld verzamelalbum voor de eigen collectie.

Beeld: Dick Teske

Lees meer over de totstandkoming van het verzamelalbum ‘Historisch Scheveningen’ en het sparen van de plaatjes in De Scheveninger van deze week.

Bron: De Scheveninger

error: