Feestelijke ingebruikname nieuwe rolstoelbus Huize Royal

Bij Huize Royal aan de Rusthoekstraat werd een afgelopen vrijdag een ochtend vol activiteiten in het kader van NLDoet feestelijk afgesloten met een gezellig middag met hapjes, een drankje en muziek. Ook werd de nieuwe rolstoelbus officieel in gebruik genomen.

Annemiek Overboom, van de Saffier Groep waar Huize Royal onder valt, overhandigde tijdens het officiële moment de sleutels van de nieuwe rolstoelbus aan vrijwilliger Bart. Hij zal samen met vrijwilliger Margreet elke woensdag een aantal bewoners meenemen op toer. “We zijn heel blij dat de bus er is en ook dat we weer leuke ritjes kunnen gaan maken met bewoners. We gaan echt overal heen, naar Lisse, Wassenaar, Hoek van Holland, Kijkduin”, vertelt Bart. Margreet valt bij: “We gaan dan met een aantal bewoners een bakkie doen, even gezellig rustig zitten en dan daarna weer richting Huize Royal. En de week erop gaan we weer op pad met andere bewoners, zodat iedereen een keer aan de beurt komt.”

De nieuwe rolstoelbus werd mogelijk gemaakt dankzij de ondersteuning van Fonds 1818, RCOAK, het Haagse Groene Kruis Fonds, Stichting Van der Toorn, Fonds Welzijn Scheveningse Senioren, Stichting Schevenings Steunfonds, de Vrienden van Gaspard en de Stichting Ons Thuis.

Bron: De Scheveninger

error: