SEA LIFE Scheveningen

Leuk voor Jong & Oud‎

ADRES & CONTACT


Address

Strandweg 13, 2586 JK Den Haag

GPS

52.1124011, 4.2794647

Telephone


OPENINGSTIJDEN

SEA LIFE in Scheveningen

Sea Life is sinds 1993 een begrip op Scheveningen. Deze attractie geeft een intiem kijkje in de onderwaterwereld. Het zeeaquarium, die zich met een boog boven je hoofd bevindt, zorgt ervoor dat het lijkt alsof je zelf in de diepzee zwemt. Ieder jaar krijgt Sea Life bijzondere bezoekers uit het buitenland, zoals in voorgaande jaren de reuzenspinkrab Alexander die een spanwijdte had van 3,5 meter.

Wij hebben meer dan 4000 dieren in 45 aquaria. In de tropische vistanks van Sea Life vind je verschillende exotische vissen, koralen, zeepaardjes, kwallen en haaien. Eén die de kinderen in ieder geval herkennen is het ‘Nemo’ Clownsvisje. Buiten deze onderwaterdieren is het ook mogelijk om de pinguïns, otters en zeeschildpadden te bezoeken.

Dagelijks zijn er vaste voersessies en presentaties. Meerdere keren per dag kun je zien hoe de pinguïns, otters en piranha’s hun maaltje verslinden. Bij de ‘voelpoel’ is het mogelijk om de zeeanemonen, zeesterren en krabbetjes aan te raken. In de vakanties en de weekenden kun je voor een meerprijs een kijkje nemen achter de schermen van Sea Life. In drie kwartier krijg je dan een rondleiding door onze dierenopvang, laboratorium, keuken en pompinstallaties.

Virtual reality

Ook Sea Life gaat mee met zijn tijd en heeft een virtual reality duikkooi geïntroduceerd. Neem plaats in de stoel, zet de duikhelm op en geniet van een levensechte duik met 360 graden zicht en spannende geluidseffecten. Onderweg kom je kwallen, haaien, murenes en prachtige koralen tegen.

Het educatieve karakter van deze attractie maakt het een ideale plek voor schooluitjes en kinderfeestjes vanaf vijf jaar. De kinderen worden omgetoverd tot piraat en gaan op speurtocht naar een schat of parel. Eten, drinken en een ijsje zijn bij de prijs inbegrepen en het feestje duurt ongeveer twee uur.

Een entreekaartje van Sea Life blijft de gehele dag geldig. Het is dus mogelijk om later op de dag terug te keren om bijvoorbeeld één van de voersessies mee te maken.

Openingstijden

  • Januari t/m maart: 10.00 – 18.00 uur
  • April t/m juni: 10.00 – 19.00 uur
  • Juli t/m augustus: 10.00 – 20.00 uur
  • September t/m oktober: 10.00 – 19.00 uur
  • November t/m december: 10.00 – 18.00
  • Gesloten op eerste kerstdag 25 december.

LOCATIE OP KAART

CONTACT EIGENAAR

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: