SkyView Reuzenrad de Pier (Scheveningen)

Het reuzenrad, SkyView de Pier, is een prominente attractie op Scheveningen. Ontdek het uitzicht vanaf de pier in de luxe afgesloten gondels. Tijdens hete dagen is het reuzenrad een handige toevlucht, want de karretjes zijn voorzien van airconditioning. Het is mogelijk om tot zes personen tegelijk te lunchen of dineren, terwijl het vergezicht steeds weer veranderd. Leuk idee voor een originele date bijvoorbeeld. Het reuzenrad biedt ook nog diverse arrangementen, zoals een high tea.

Bij extreem slecht weer, zoals harde wind of storm, is het reuzenrad gesloten. Controleer de website voor de meest recente openingstijden, zodat u niet voor een teleurstelling komt te staan.

Website.

Openingstijden

Maandag

-

Dinsdag

-

Woensdag

-

Donderdag

-

Vrijdag

-

Zaterdag

-

Zondag

-

Zie website!

Aankondiging opeisen

Is dit jouw bedrijf? Dan kan je het claimen! Je kan dan gebruik maken van de functies die ons platform te bieden heeft, zoals zelf events aanmaken, teksten en foto's veranderen of verwijderen, openingstijden aanpassen, een photo gallery aanmaken, sociaal media toevoegen, je webpagina in 3 talen ( Nederlands, Engels en Duits ), ect. en uiteraard helemaal gratis.

Aankondiging opeisen