Lionsclub Den Haag 1 geeft industriegordijn aan voedselbank

Elk jaar organiseert Lionsclub Den Haag 1 de inzamelactie van Douwe Egbertspunten. Bij een groot aantal supermarkten in Den Haag worden dan tienduizenden z.g. DE-punten opgehaald. Die worden op hun beurt weer ingewisseld voor pakken DE koffie die de Haagse Lions vervolgens doneren aan de voedselbank Haaglanden.

Op deze manier ontstond een zeer hechte band tussen beide organisaties. Tijdens de regelmatige contacten werd al snel duidelijk dat er werd gezocht naar sponsoren voor de  inrichting van de nieuwe locatie van de voedselbank in Wateringen.

De Lionsclub besloot het nieuwe industriegordijn – ter bescherming, tijdens het inpakken, van de voedselpakketten – te sponsoren.

Het  gordijn is gemaakt van glashelder PVC, 4,5 meter hoog en 5 meter breed waarbij in de verticale tunnels buizen zijn gemonteerd om het gordijn zwaarder te maken en minder gevoelig voor wind en tocht.

Dit professionele industriegordijn van € 2000,-  werd afgelopen donderdag 21 oktober tijdens een kleine feestelijke bijeenkomst overgedragen aan Ton van Schie van de Voedselbank Haaglanden.

Bron: Dagblad 070

error: