Ooievaarsrun gaat ook dit jaar niet door

De organisatie van de Ooievaarsrun heeft laten weten dat ook dit jaar de traditionele rondrit in vrachtwagen met aansluitend een feestavond voor mensen met een verstandelijke beperking niet zal plaatsvinden.

“De organisatie van het evenement is intensief en er moeten tijdig belangrijke afspraken worden gemaakt. De huidige situatie in Nederland betreffende het coronavirus is nog zorgelijk, maar heeft gelukkig zicht op een betere situatie. Misschien is in september 2021 alles onder controle om het evenement te laten plaatsvinden, heel veel instanties zijn hard aan het werk om daar voor te zorgen, maar ‘misschien’ is een te onzekere factor en wij willen absoluut geen enkel risico nemen”, aldus Ron Harsveld, voorzitter van de Stichting EVG-Ooievaarsrun.

Ron vervolgt: “Wij kijken dus naar 2022 en bewaren al onze energie om dan een geweldige Ooievaarsrun te organiseren. We begrijpen als geen ander de teleurstelling bij de deelnemers maar het kan helaas ook dit jaar niet. De tijd gaat echter snel zeggen we allemaal, het is dus snel september 2022. Dan rijden en feesten we hopelijk weer!”

Bron: De Scheveninger

error: