City Guide Scheveningen

Waarom is Scheveningen City Guide ontstaan? Er werd zo vaak aan mij gevraagd of ik nog een goed restaurant, aparte locatie om te shoppen of een te gek feest wist, dat ik onbewust mijzelf heb gespecialiseerd in het vinden van ‘de mooiste plekjes’. Ik probeer deze plekken zoveel mogelijk in mijn vrije tijd te ontdekken en te bezoeken. Daardoor ken ik inmiddels zoveel uiteenlopende locaties, dat ik besloot een platform te maken en deze tips met iedereen te delen.

Over Scheveningen City Guide

Nu

Nu, een paar jaar later, is onze City Guide uitgegroeid tot een online platform (10+ hotspots), met een enthousiaste redactie. Samen brengen wij de leukste hotspots van Scheveningen en daarbuiten in kaart op het gebied van food & drinks, strandpaviljoens, hotels, lifestyle, shopping en festivals.

Wij gaan wekelijks op zoek naar de must-go plekken om hier een artikel over te schrijven, die wij vervolgens publiceren op ons platform en onze social mediakanalen.

Zo hopen wij nieuwsgierigheid te wekken bij onze bezoekers en ze te inspireren om naar deze plekken te gaan. Wij onderscheiden ons door alleen over bijzondere locaties te schrijven die net iets extra’s uitstralen of aanbieden.

Wil jij dat wij langskomen voor een review of een andere mooie samenwerking? Stuur dan een mail naar onze redactie!

error: