Plaatjesactie ‘Historisch Scheveningen’ loopt ten einde

De actie van Jumbo Scheveningen van het plaatjesalbum ‘Historisch Scheveningen’ was een groot succes. Er zijn 5000 albums uitgegeven en er werd op Scheveningen en daarbuiten ontzettend veel geruild. Hierdoor ontstonden nieuwe ontmoetingen op Scheveningen, waar verhalen over vroeger en nu werden gedeeld.

De vrijwilligers die via de Facebookgroep en bij het kantoor van De Scheveninger geheel belangeloos de ruilactiviteiten organiseerden zijn deze week bedankt voor Dennis van Menxel, filiaalmanager van Jumbo Scheveningen. Donderdagochtend ontvingen de heren die de ruilbeurs bijhouden voor het kantoor van De Scheveninger in de Keizerstraat een presentje uit handen van Dennis.

Op 3 juli aanstaande wordt de plaatjesactie ‘Historisch Scheveningen’ afgesloten met een feestelijke bijeenkomst georganiseerd door Muzee Scheveningen, de Historische Genealogische Vereniging Scheveningen (HGVS), de Vrienden van Muzee en Jumbo Scheveningen. Tijdens deze slotbijeenkomst kunnen ook de laatste plaatjes geruild worden!

Op zaterdag 3 juli 2021 van 10.00 tot 13.00 uur kunnen mensen komen ruilen in Muzee Scheveningen. In verband met de verwachte toeloop en de geldende coronamaatregelen dien je je aan te melden voor een timeslot, dit kan via de website www.muzee.nl.

Heb je nog plaatjes over en wil je niet meer ruilen? De plaatjes kunnen ingeleverd worden tijdens openingstijden bij Muzee Scheveningen, Neptunusstraat 90-92 of bij het kantoor van De Scheveninger, Keizerstraat 40.

Bron: De Scheveninger

error: