Renovatie en nieuwbouw in Dreven, Gaarden & Zichten

Circa 2000 woningen in de buurten Dreven, Gaarden & Zichten in de wijk Bouwlust/Vrederust in Den Haag Zuidwest zullen de komende jaren grondig aangepakt en aangepast moeten worden. In veel gevallen is renovatie in een duurzaam en comfortabel huis naar de moderne maatstaven zelfs geen optie meer en is sloop-nieuwbouw de oplossing. Daarnaast komen er nieuwe extra woningen voor zowel sociale huur als midden huur en koop.

Op 7 mei a.s. om 11.30 uur is er in Bibliotheek Bouwlust, Bouwlustlaan 160, aan de rand van de betrokken buurten, een perspresentatie over de plannen en de uitgangspunten die leidend zijn voor alle projecten en inrichting van de openbare ruimte. Aanwezig zijn o.a. wethouder Martijn Balster (foto) van Wonen, Wijken & Welzijn en directeur Onderhoud en Vastgoed Dré Boidin van woningcorporatie Staedion, die eigenaar is van de bestaande woningen in Dreven, Gaarden & Zichten. Ook vertellen een paar bewoners over hoe ze naar de plannen kijken.

Voor alle aanwezigen is er een informatiepakket, inclusief de digitale vindplaatsen van alle achtergrondinformatie., de samenvatting van de resultaten van participatie van buurtbewoners en Feiten & Cijfers. Er is alle ruimte voor een interview of gesprek na afloop van de presentatie.

De bijeenkomst is fysiek, niet hybride, maar vanzelfsprekend binnen de kaders van de corona maatregelen. Om die reden dient u zich vooraf aan te melden via mieke.smid@denhaag.nl zodat de indeling van de zaal in orde gemaakt kan worden. Dit kan tot uiterlijk 6 mei 17.00 uur.

 

Bron: Dagblad 070

error: