Self Storage Scheveningen opent op 1 april

Donderdag 1 april opent de eerste ‘Self Storage’-ruimte op Scheveningen haar deuren. Een opslaglocatie waar particulieren en bedrijven binnen vijf minuten tijdelijke ruimte kunnen huren. Het is het initiatief van Jordi de Kort en Roy Steinmetz van Steinmetz De Kort Vastgoedontwikkeling.

De opslagruimtes zijn er in drie maten, small, medium en large. De kleinste ruimte is 1,5 m3 en de grootste 21,5 m3. Maar er zijn allerlei varianten in verschillende formaten. Om het makkelijk te maken staat er bij de verschillende maten vermeld hoeveel dozen er ongeveer in passen.

Opslagruimte huren bij Self Storage is heel eenvoudig. Je kiest de juiste opslagruimte en meldt je aan via een reserveringsformulier op de site, waarna je twee toegangscodes krijgt op je telefoon. Eén voor de buitendeur en éen voor een box binnen, waar het hangslot voor jouw opslagruimte in hangt. Het is dus meteen geregeld en je kunt je spullen gaan verhuizen. De ruimtes zijn toegankelijk van 06.00 uur ’s ochtends tot 20.00 uur ’s avonds. Ze zijn verwarmd en goed beveiligd met camera’s en een beveiligingssysteem. Er is voldoende parkeerruimte voor de deur.

Jordi: “Dit is uniek voor Scheveningen. Er is dan ook al veel animo voor, bijvoorbeeld van surfers. Onze doelgroep bestaat uit kleine bedrijven en mensen die thuis ruimtegebrek hebben voor spullen waar ze niet dagelijks bij hoeven. Maar we hebben ook ruimtes die geschikt zijn voor fietsen of motoren. Als dit werkt, gaan we op zoek naar meer van deze locaties.”

Zaterdag 20 maart is de Self Storage tussen 13.00 en 16.00 uur geopend en kun je alvast een kijkje komen nemen.

Self Storage Scheveningen
Zeesluisweg 16 – 2583 DR Scheveningen
www.selfstorage-scheveningen.nl

Bron: De Scheveninger

error: