Team ‘Kuieren’ gaat op pad met de burgemeester

Een keer per maand ontwaken Scheveningers op zondagochtend 09.00 uur met een live uitzending op Facebook van Schevenings Kuieren. Hierin staat de historie en actualiteit van Scheveningen centraal. Spontaan, vol passie en met een uitstekende kennis van zaken in beeld gebracht door een hecht vriendenteam. Bij hoge uitzondering mag De Scheveninger de gast verklappen die op zondag 28 maart mee kuiert: Jan van Zaanen, burgemeester van Den Haag.

Aanstaande zondag wacht een bijzondere gast op een vooraf afgesproken locatie op Scheveningen: de burgemeester van Den Haag Jan van Zaanen. “Vanaf het moment dat hij deze functie kreeg, wilden wij hem hebben. Uiteindelijk is het via meerdere lobby’s van mij bekende ambtenaren gelukt om hem te strikken. Wij maken onze burgervader op een vriendelijke manier duidelijk hoe fijn het is om een Scheveninger te zijn”, aldus Jan Brand.

Heb je vragen voor de Burgemeester? Stel ze via e-mailadres: info@scheveningskuieren.nl. Team Kuieren maakt een selectie hiervan en legt deze vragen aan Jan van Zaanen voor tijdens de live uitzending van Schevenings Kuieren op zondag 28 maart vanaf 09.00 uur scherp. De uitzending is te zien via de Facebookpagina ‘Wat is het fijn om een Scheveninger te zijn’. Let op: de zomertijd gaat in op 28 maart.

Lees het complete artikel in De Scheveninger van deze week.

Bron: De Scheveninger

error: