UITagenda van Scheveningen

Stappen en uitgaan in Scheveningen. Bekijk hier de uitagenda van cafe’s, clubs, discotheken, theaters, poppodia en overige evenement locaties in Scheveningen.

In Scheveningen is er altijd wel wat te beleven: bijna dagelijks en vooral in de zomer wordt er wel een evenement of feest georganiseerd! In de agenda van City Guide Scheveningen vind je de de belangrijkste activiteiten die in Scheveningen plaatsvinden. Naast de grote evenementen in Scheveningen, zoals de bekende festivals en sportevenementen, vind je ook allerlei andere activiteiten in onze Scheveningen UITagenda.

Lightwalk Scheveningen 2022

Lightwalk Scheveningen 2022: Krijg een verrassend beeld van “Scheveningen by night” tijdens deze mooie wandelingen (diverse afstanden).

Nieuwjaarsduik 2023

Nieuwjaarsduik 2023: Begin het jaar goed met een frisse duik in de Noordzee op 1 januari samen met duizenden andere duikers! Als je er zelf niet al aan meegedaan hebt, heb je er toch vast wel een van gehoord; de Nieuwjaarsduik. Het begon in 1960 als een soort grap met slechts acht man. Bij Unox […]

error: