UITagenda van Scheveningen

Stappen en uitgaan in Scheveningen. Bekijk hier de uitagenda van cafe’s, clubs, discotheken, theaters, poppodia en overige evenement locaties in Scheveningen.

In Scheveningen is er altijd wel wat te beleven: bijna dagelijks en vooral in de zomer wordt er wel een evenement of feest georganiseerd! In de agenda van City Guide Scheveningen vind je de de belangrijkste activiteiten die in Scheveningen plaatsvinden. Naast de grote evenementen in Scheveningen, zoals de bekende festivals en sportevenementen, vind je ook allerlei andere activiteiten in onze Scheveningen UITagenda.

Vlaggetjesdag

Historie vlaggetjesdag Aan Vlaggetjesdag gaat een lange geschiedenis vooraf. Maar de feestelijkheden rond het begin van de haringvisserij zijn echter nog niet zo oud. Vanaf 1947 heeft Vlaggetjesdag pas een officiële betekenis gekregen. In 1950 is er ook een Comité opgericht die de organisatie van Vlaggetjesdag voortaan in handen had. Activiteiten Vlaggetjesdag Scheveningen wordt ieder […]

Den Haag Outdoor

Den Haag Outdoor vindt dit jaar plaats helemaal aan het begin van de Festivalzomer, waar het voorheen de hekkensluiter van het seizoen was. Op zaterdag 17 juni is het zover. Dan strijkt het Haagse Dance Festival “Den Haag Outdoor” voor de vierde keer neer in het schitterende Zuiderpark.

€ 40,50
error: