We are working on our new website.
Thanks for your patience!

UITagenda van Scheveningen

Stappen en uitgaan in Scheveningen. Bekijk hier de uitagenda van cafe’s, clubs, discotheken, theaters, poppodia en overige evenement locaties in Scheveningen.

In Scheveningen is er altijd wel wat te beleven: bijna dagelijks en vooral in de zomer wordt er wel een evenement of feest georganiseerd! In de agenda van City Guide Scheveningen vind je de de belangrijkste activiteiten die in Scheveningen plaatsvinden. Naast de grote evenementen in Scheveningen, zoals de bekende festivals en sportevenementen, vind je ook allerlei andere activiteiten in onze Scheveningen UITagenda.

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

« Alle Evenementen

Salt Markets

14 augustus @ 12:00 - 19:00

Salt Markets Scheveningen

Salt Markets van 12 tot 19 uur op de Boulevard in Scheveningen bij Den Haag. Genieten van deze trendy “Zeezoute Markten” en uitwaaien op de Pier en op het strand. Diverse Lifestyle markten over het jaar verspreidt met handgemaakte en lokale producten op locaties waar je de zilte zeelucht kan ruiken en de Noordzeewind door je haren kunt voelen. Boek je stand, ideaal voor “markt product presentatie” en bedrijfspromotie en leuk voor het marktpubliek. Graag tot ziens op de Salt Market Scheveningen.

Gegevens

Datum:
14 augustus
Tijd:
12:00 - 19:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , ,

Organisator

Kreativ Events Nederland
Telefoon:
070 450 05 77

Locatie

Scheveningen
Boulevard Scheveningen
Scheveningen, Nederland
+ Google Maps
error: