Voormalige lagere school Keizerstraat wordt verbouwd tot hotel

Staton Bouw organiseert donderdag 17 juni een kennismakingsbijeenkomst voor omwonenden van het pand aan de Keizerstraat 71c. Via de bijeenkomst willen zij de omwonenden informeren over de bouwwerkzaamheden. Op de locatie moet een modern hotel met 31 kamers komen.

De voormalige lagere school heeft de laatste jaren diverse invullingen gehad. Zo was Welzijn Scheveningen er langere tijd gevestigd en tot een paar maanden geleden huisde de galerie van kunstenaarsinitiatief Kunst op Scheveningen (KOPS) in het pand.

Nu is aannemer Staton Bouw al druk bezig met de werkzaamheden om het voormalige schoolgebouw op initiatief van UrbanTTP BV te verbouwen tot een modern hotel met maar liefst 31 kamers. Volgens de initiatiefnemers sluit de ontwikkeling goed aan op het vigerende bestemmingsplan en zal het voor meer bedrijvigheid in de Keizerstraat zorgen.

De kennismakingsbijeenkomst is op donderdag 17 juni van 18.00 tot 20.00 uur. Met het oog op de coronamaatregelen wordt gevraagd om zich vooraf aan te melden via e-mail: info@staton.nl. Graag bij aanmelding uw naam, aantal personen en telefoonnummer vermelden.

Bron: De Scheveninger

error: