Wijziging vestigingennetwerk Rabobank regio Den Haag

Steeds meer klanten regelen hun bankzaken online wanneer het hen uitkomt, dit kan 24 uur per dag online. Daardoor is het bezoek aan onze kantoren sterk teruggelopen. Door de coronacrisis, met als gevolg het noodgedwongen moeten sluiten van een aantal kantoren, is deze ontwikkeling verder versneld. Daarom hebben we besloten een aantal vestigingen van Rabobank in de regio Den Haag te sluiten:

·        Kempstraat 23 in Den Haag

·        Dr. Lelykade 68 in Den Haag

·        Kerklaan 2 in Rijswijk

·        Weigelia 12 in Leidschendam

Deze vestigingen waren door de coronacrisis al gesloten, maar sluiten door de ontwikkelingen nu definitief. Rabobank blijft dichtbij in de regio. En ontmoet haar klanten graag online, via een contactpunt of bij de klant thuis.

De dichtstbijzijnde kantoren waar wij onze klanten van harte welkom heten zijn:

·        Bezuidenhoutseweg 5 in Den Haag

·        Centrum West 35 in Zoetermeer 

Hier kunnen klanten terecht voor dagelijkse bankzaken en advies op afspraak.Meer informatie over andere kantoren waar onze klanten voor dagelijkse bankzaken terecht kunnen staat op Rabobank.nl/denhaag. Op Locatiewijzer.geldmaat.nl staat het overzicht van Geldmaat automaten voor geld opnemen en storten.

Extra ondersteuning voor senioren en klanten met een lichamelijke beperking

Als coöperatieve bank bieden we extra ondersteuning aan klanten die niet in staat zijn online te bankieren of één van onze kantoren te bezoeken. Zij kunnen gebruik maken van onder andere de Mobiele Bankservice. Een mobiele medewerker bezoekt de klant die hier gebruik van maakt in zijn of haar eigen vertrouwde omgeving en biedt praktische hulp. De Mobiele Bankservice is voor klanten die (tijdelijk) minder mobiel zijn door ziekte, een ongeval, senioriteit of een lichamelijke beperking. De medewerker helpt klanten bij het regelen van een volmacht, het wijzigen van een betaalpakket of geeft uitleg over het online regelen van bankzaken. Meer informatie hierover staat in de Dichtbij Bankieren Brochure op www.Rabobank.nl/denhaag.  

De Mobiele Bankservice is beschikbaar zodra de coronamaatregelen dit toelaten.

Bron: Dagblad 070

error: